968 66 611 post@vikaflytt.no

Vika Flyttebyrå og Montering

Kontorflytting

Vika Flyttebyrå og Montering er totalleverandør av flyttetjenester for næring og bedrifter i Oslo. Vi utfører de fleste typer flytting av kontorarbeidsplasser, kopimaskiner og -utstyr, skoler, barnehager, kantiner, arkiver m.m.

Tjenester Bedrift

Kontorflytting Oslo

Valg av flyttepartner når bedriften skal bytte lokaler er en viktig avgjørelse for din bedrift. Vika Flyttebyrå og Montering er en profesjonell aktør som bistår bedrifter med alt fra planlegging, flytteanalyse, rådgivning til utførelse. Fleksible løsninger til konkurransedyktige priser.

Forberedelse

God planlegging sørger for en rask, effektiv og smidig flytting av bedriften.

Pakking og Montering

Vi utfører alt fra nedpakking, demontering og montering av kontormøbler.

Internflytting

Utleie av flyttehjelp til interne flyttinger og omrokeringer av kontor i Oslo og omegn.

Lang erfaring

Vår erfaring og kompetanse sørger for en trygg og sikker kontorflytting for din bedrift. Uforpliktende befaring.

Kontorflytting

Vika Flyttebyrå og Montering

Kontorflytting Oslo

Våre flyttekonsulenter har lang erfaring fra bransjen og har bistått flere av de største bedriftene i Oslo med bedrift- og kontorflyttinger. Vi tilbyr alt fra montering, kabling av IT-utstyr, rydding, flytteservice og lager for bedrifter

Montering

Våre flyttekonsulenter har lang erfaring fra bransjen og har bistått flere av de største bedriftene i Oslo med montering av kontormøbler. Gjennom vår samarbeidspartner kan vi også selge brukte og nye kontormøbler til din bedrift.

Kabling av utstyr

Kabling og installasjoner av IT, AV og data utstyr ved bedrift- og kontorflytting. Montøren vil i dialog med deg finne best mulig plassering av utstyret på arbeidsplassen. Våre montører har med seg alt av nødvendig verktøy.

Faste avtaler

Vi har faste avtaler med bedrifter og organisasjoner som har behov for våre tjenester over en lengre perioder. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring og blir enige og hvilket behov din bedrift har for FM-tjenester.

Kontorflytting Oslo

Vika Flyttebyrå og Montering AS

Kontorflytting tjenester

Vi er totalleverandør av flyttetjenester og kan derfor tilby alle tjenester din bedrift har behov for under en kontorflytting.

 • Gratis og uforpliktende befaring
 • Planlegging, rådgivning og forarbeid
 • Demontering og nedpakking
 • Utleie av avfallsdunker som hentes e. avtale
 • Flytting og transport
 • Utleie av bærehjelp og montører
 • Utpakking og montering av kontormøbler
 • Bortkjøring av avfall
 • Kontorvask etter flytting
Kontorflytting

Flytting for bedrifter trenger god planlegging. Vika Flyttebyrå og Montering AS er en ledende aktører innen bedriftflyttinger i Oslo og omegn. I tillegg til selve delen med fysisk flytting og transport tilbyr vi også montasje og montering av kontormøbler for bedrifter. Vi hjelper din bedrift med å flytte alt fra cellekontorer til arbeidsplasser med flere tusen ansatte.

 1. Velg en flytteleder
  Velg en ansvarlig i firmaet som er kontaktpunkt mellom bedriften og Vika Flyttebyrå og Montering: kan ta avgjørelser og holde ting under kontroll, har god kommunikasjonsevne og holder seg til budsjettet.
 2. Lag en arbeidsplan
  Angi datoene som er relevante for flyttingen og som vil påvirke planleggingen av flyttingen. Når overtar bedriften nye lokaler? Har dere tilgang til nøkler og alarmkoder? Må andre i samme bygg informeres osv.
 3. Tilleggstjenester
  Vi er totalleverandør av flyttetjenester og har også samarbeidspartnere innen fasilitettjenester og eiendomsdrift. Gjennom disse kan vi tilby drift av eiendom, vaktmestertjenester, trappevask, kontorvask m.m.
 4. Informer kunder
  Har du husket å informere kunder og samarbeidspartnere om deres nye adresse? Husk også flyttemelding og adresseendring hos Posten. Skjema finner du her.