968 66 611 post@vikaflytt.no

Vika Flyttebyrå og Montering

Tjenester Bedrift

Å flytte en bedrift er et stort ansvar. Vi har erfaring og ressurser som sikrer din bedrift en trygg og smidig re lokalisering av firmaet.

Spesialister på bedriftflytting

Tjenester bedrift flytting

Vika Flyttebyrå og Montering har spesialisert seg på re lokalisering av bedrifter og tilbyr et bredt spekter av tjenester for bedrifter og øvrig næring som er på flyttefot. Enten det er små, store eller hovedkontoret som skal flytte kan vi tilpasse oss perfekte løsninger til bedriften. Arbeidet blir utført av erfarne og effektive flyttefolk. Overlat bedriftens kontorflytting til trygge hender.

Flytteanalyse

Skal hele bedriften flytte er det fint med en befaring slik at vi kan gå gjennom de ulike oppgavene dere ønsker hjelp til. Her kommer vi med tips og forslag til fremdrift.

Pakking

Ønsker dere å sette hele flyttejobben til oss? Vi kan påta oss ansvaret med å levere flyttemateriell eller utføre fullstendig ned pakking.

Flyttetjenester

Enten det er et lite cellekontor eller flere tusen arbeidsplasser – vi har flere flyttebiler, erfarent mannskap og jobber helt til dere er fornøyd.

Montasje

Montasje av kontormøbler er vårt kjerneområde. Vi monterer møbler for bedrifter og samarbeider med ulike produsenter.

Kontorflytting Oslo

Flere av våre kunder har et kontinuerlig behov for våre tjenester. En samarbeidsavtale med oss gir bedriften en bedre totaløkonomi og man får raskere tilgang til våre ressurser. Vi har avtaler med bedrifter, møbelprodusenter og offentlige organ. Kontorflytting Oslo for private og offentlig næringsliv.

Hvilke tjenester ønsker dere

Tjenester Bedrift

Tjenester Bedrift

Møbelmontasje

Montering og oppsett/avvikling av arbeidsplasser er et av våre kjerneområder. Vi har lang erfaring med å lede og gjennomføre montasjeoppdrag og hjelper bedrifter med montering av kontormøbler. Det kan være alt fra å skru og justere ben på eksisterende møbler, henting og montering av flatpakkede møbler til totalleveranse og prosjektering av nye arbeidsplasser.

Våre montører har erfaring med de fleste møbelprodusenter og er f.eks godt kjent med montering av møbler fra EFG (Hov Dokka), Witre, AJ Produkter, Martela m.flere. Gratis og uforpliktende befaring!

Vika Flyttebyrå og Montering AS

Vi er totalleverandør av flyttetjenester og kan derfor tilby alle tjenester din bedrift har behov for under en kontorflytting.

  • Gratis og uforpliktende befaring
  • Planlegging, rådgivning og forarbeid
  • Demontering og nedpakking
  • Utleie av avfallsdunker som hentes e. avtale
  • Flytting og transport
  • Utleie av bærehjelp og montører
  • Utpakking og montering av kontormøbler
  • Bortkjøring av avfall
  • Kontorvask etter flytting

🗺️ Arbos gate 2B, 0368 Oslo
📱 Telefon 968 66 611