968 66 611 post@vikaflytt.no

Vika Flyttebyrå og Montering

Tjenester Bedrift

Å flytte en bedrift er et stort ansvar. Vi har erfaring og ressurser som sikrer din bedrift en trygg og smidig re lokalisering av firmaet.

Spesialister på bedriftflytting

Tjenester Bedrift

Vika Flyttebyrå og Montering har spesialisert seg på re lokalisering av bedrifter og tilbyr et bredt spekter av tjenester for bedrifter og øvrig næring som er på flyttefot. Enten det er små, store eller hovedkontoret som skal flytte kan vi tilpasse oss perfekte løsninger til bedriften. Arbeidet blir utført av erfarne og effektive flyttefolk. Overlat bedriftens kontorflytting til trygge hender.

Flytteanalyse

Skal hele bedriften flytte er det fint med en befaring slik at vi kan gå gjennom de ulike oppgavene dere ønsker hjelp til. Her kommer vi med tips og forslag til fremdrift.

Montering

Montasje av kontormøbler er vårt kjerneområde. Vi monterer møbler for bedrifter og samarbeider med ulike produsenter. Montering av flatpakkede møbler, internt eller demontering under avvikling.

Pakketjenester

Ønsker dere å sette hele flyttejobben til oss? Vi kan påta oss ansvaret med å levere flyttemateriell eller utføre fullstendig ned pakking av deres gamle kontorlokaler, rekvisita og møbler.

Flyttetjenester

Enten det er et lite cellekontor eller flere tusen arbeidsplasser – vi har flere flyttebiler, erfarent mannskap og jobber helt til dere er fornøyd. Konkurransedyktige priser.

Tjenester Bedrift

Tjenester Bedrift

Kontorflytting

Flere av våre kunder har et kontinuerlig behov for våre tjenester. En samarbeidsavtale med oss gir bedriften en bedre totaløkonomi og man får raskere tilgang til våre ressurser. Vi har avtaler med bedrifter, møbelprodusenter og offentlige organ.

Vika Flyttebyrå og Montering

Møbelmontasje

Montering og oppsett/avvikling av arbeidsplasser er et av våre kjerneområder. Vi har lang erfaring med å lede og gjennomføre montasjeoppdrag og hjelper bedrifter med montering av kontormøbler. Det kan være alt fra å skru og justere ben på eksisterende møbler, henting og montering av flatpakkede møbler til totalleveranse og prosjektering av nye arbeidsplasser.

Våre montører har erfaring med de fleste møbelprodusenter og er f.eks godt kjent med montering av møbler fra Hov Dokka, EFG, Witre, AJ Produkter, Martela m.flere.

Gratis og uforpliktende befaring!

Tjenester Bedrift

Bedriftflytting

For at flyttingen av deres bedrift skal gå smertefritt er man avhengig av god planlegging, rutiner og velprøvde metoder. Dette kombinert med erfarne flyttekarer og riktig utstyr sørger for at dere kan re lokaliseres raskt og effektiv og bedrifter unngår lang nedetid og stopp i produksjonen. Vika Flyttebyrå og Montering er en flyttepartner du kan stole på og vi tilbyr fornøydgaranti på alle våre tjenester.

  • Interne flyttinger innad i bedriften
  • Rydding på arbeidsplassen
  • Utleie av sjauere
  • Ruskenaksjon
  • Nedmontering av hyller, kontorrekvisita
  • Lagerflytting, Arkivflytting
  • Oppsett av nye arbeidsplasser
  • Avvikling av arbeidsplasser

Utgangspunktet vårt er enkelt: Levere kvalitet slik at deres bedrift med samvittighet vil anbefale oss videre til både kolleger, samarbeidspartnere og leverandører.

Vika Flyttebyrå og Montering
Eckersbergsgate 37
0266 Oslo

Telefon: 968 66 611

Vika Flyttebyrå og Montering utfører flyttetjenester i Oslo Kommune; Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grunerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø og Oslo Sentrum. Vi flytter også til andre byer som Asker, Bærum, Trondheim, Bergen, Kristiansand.