968 66 611 post@vikaflytt.no

Vika Flyttebyrå og Montering

Montering

Har bedriften behov for hjelp til montering og praktiske oppgaver? Vi har lang erfaring med møbelmontering og tilbyr montering av kontormøbler, telefonbokser og annet kontorutstyr. Inkludert flyttetransport.

 

Tjenester Bedrift

Møbelmontering

Å ha et funksjonelt og effektivt kontormiljø er avgjørende for enhver bedrifts suksess. Enten du starter opp et nytt kontor, utvider din nåværende plass, eller bare trenger en oppgradering, spiller møblene en viktig rolle. Vika Flyttebyrå og Montering AS har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med å optimalisere sine kontorlandskap ved å tilby profesjonelle møbelmonteringstjenester.

Erfaring og ekspertise

Med over 10 år i bransjen har vi opparbeidet oss solid kompetanse innen møbelmontering.

Tilpassede løsninger

Vi forstår at hvert kontor er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer til dine behov.

Effektive tjenester

Vi legger stor vekt på å levere raske og effektive tjenester med minimal nedetid for bedriften.

Komplette tjenester

Hos oss får du hjelp til alt. Fra flyttetransport, montering, kabling og bortkjøring av avfall.

Montering

Vika Flyttebyrå og Montering

Montering av kontormøbler

Vi tilbyr en rekke møbelmonteringstjenester som kan hjelpe deg med å skape det perfekte kontorlandskapet:

Arbeidsplasser

Enten du har individuelle kontorplasser eller et åpent kontorlandskap, kan vi montere arbeidsplasser som er ergonomisk designet for komfort og effektivitet.

Hev- og senkpulter

Hev- og senk-pulter har blitt stadig mer populære for å fremme en sunnere arbeidsstilling. Vi kan montere slike pulter med presisjon og sørge for at de fungerer feilfritt. Inkl. reparasjon av defekte pulter.

Kontorstoler

Riktig støttende kontorstoler er avgjørende for komforten til dine ansatte. La oss montere stolene for deg og justere dem til perfeksjon.

Montere kontormøbler

Montering av kontorutstyr

Kontorlandskap

Effektive og funksjonelle arbeidsplasser er en nøkkelkomponent for enhver vellykket bedrift. Møblene du velger for kontoret ditt, spiller en avgjørende rolle i å skape et miljø som fremmer produktivitet og komfort for dine ansatte. Vi har erfaringen og ekspertisen som kreves for å montere møbler av alle typer, uansett hvor komplekse de måtte være.

Vi monterer møbler fra de fleste produsenter: AJ Produkter, Erik Jørgensen, Four Design, Fritz Hansen, Gøtessons, Gerdmans, Håg, Kinnarps, Linak, Martela, Normann Copenhagen, Montana, Ragnars og mange flere.

Kontorflytting

Flytting for bedrifter trenger god planlegging. Vika Flyttebyrå og Montering AS er en ledende aktører innen bedriftflyttinger i Oslo og omegn. I tillegg til selve delen med fysisk flytting og transport tilbyr vi også montasje og montering av kontormøbler for bedrifter. Vi hjelper din bedrift med å flytte alt fra cellekontorer til arbeidsplasser med flere tusen ansatte.

 1. Velg en flytteleder
  Velg en ansvarlig i firmaet som er kontaktpunkt mellom bedriften og Vika Flyttebyrå og Montering: kan ta avgjørelser og holde ting under kontroll, har god kommunikasjonsevne og holder seg til budsjettet.
 2. Lag en arbeidsplan
  Angi datoene som er relevante for flyttingen og som vil påvirke planleggingen av flyttingen. Når overtar bedriften nye lokaler? Har dere tilgang til nøkler og alarmkoder? Må andre i samme bygg informeres osv.
 3. Tilleggstjenester
  Vi er totalleverandør av flyttetjenester og har også samarbeidspartnere innen fasilitettjenester og eiendomsdrift. Gjennom disse kan vi tilby drift av eiendom, vaktmestertjenester, trappevask, kontorvask m.m.
 4. Informer kunder
  Har du husket å informere kunder og samarbeidspartnere om deres nye adresse? Husk også flyttemelding og adresseendring hos Posten. Skjema finner du her.