968 66 611 post@vikaflytt.no

Tjenester Privat

Minilager Oslo

Hos vår samarbeidspartner City Self-Storage kan du mellomlagre i tørt og temperert minilager.

Minilager Oslo

Moderne mellomlagring for bedrifter, i samarbeid med City Self-Storage.

Bedriftslager

Å finne den rette lagringsløsningen for din bedrift kan være en utfordrende oppgave. Med stadig skiftende behov og krav, er det viktig å finne en partner som forstår din virksomhets unike behov. Her hos Vika Flyttebyrå og Montering AS, forstår vi at bedrifter har varierende behov for mellomlagring av møbler og kontorutstyr. Derfor tilbyr vi skreddersydde og profesjonelle lagerløsninger og bedriftslager gjennom vårt samarbeid med City Self-Storage.

Lagringsbehov kan variere fra måned til måned, og det er derfor vi tilbyr minilagerløsninger som gir deg den fleksibiliteten du trenger.

Med våre tjenester kan du lagre alt fra møbler til kontorutstyr uten å bekymre deg for lange bindingstider. Dette betyr at du kun betaler for det du faktisk trenger, uten å binde deg til kostbare langtidskontrakter.

Minilager Oslo

Tilbud minilager Oslo

Fyll ut skjema og motta tilbud på flytting og mellomlagring

Kontakt oss her

Flyttetransport til minilager Oslo

I tillegg til våre minilagerløsninger, tilbyr vi også en omfattende flytte- og transporttjeneste. Enten du trenger å flytte møbler og kontorutstyr til lageret eller tilbake til kontoret, tilbyr vi gode flyttetjenester. Våre erfarne team vil håndtere flyttingen for deg, slik at du kan fokusere på din virksomhet uten bekymringer om logistikken rundt flytting og lagring.

Vi er stolte av å tilby skreddersydde lagringsløsninger som imøtekommer dine unike behov.

Flytter kontor i Oslo og Viken

Å flytte et kontor kan være en omfattende oppgave som krever god planlegging, koordinering og ekspertise. Hos Vika Flyttebyrå har vi mange års erfaring med å flytte kontorer i Oslo og Viken-området, og vi er stolte av å tilby profesjonelle tjenester som sikrer en sømløs overgang for bedrifter, uansett størrelse.

Erfaring som gir trygghet

Med en solid erfaring i ryggen vet vi at kontorflyttinger kan være ekstra sensitive. De involverer ofte verdifullt og til tider uerstattelig utstyr, samt viktige dokumenter og personlige eiendeler. Vi er opptatt av å håndtere disse elementene med den største omhu og profesjonalitet. Vår erfaring og høye kvalitet på tjenester vi leverer er grunnen til at bedrifter velger oss gang på gang til kontorflytting.

Når det er på tide å flytte kontoret ditt, trenger du en partner du kan stole på. Vika Flyttebyrå har et rykte for å levere pålitelige og profesjonelle kontorflyttingstjenester i Oslo og Viken. Vårt mål er å gjøre kontorflyttingen så enkel og stressfri som mulig for deg.

Kontakt oss i dag for å diskutere ulike løsninger på flytting, mellomlagring eller montering av kontormøbler. La oss håndtere logistikken slik at du kan konsentrere deg om å bygge en vellykket fremtid for din virksomhet.