968 66 611 post@vikaflytt.no

Flytting Oslo

Flytting Oslo – Ser du etter et flyttebyrå i Oslo som kan hjelpe deg med rask og effektiv flytting? Da har du kommet rett. Vika Flyttebyrå og Montering AS flytter for private og bedrifter i Oslo & Akershus.

Flytting Oslo

Privatflytting

Skal du flytte privat? Vi ordner alt og tilrettelegger etter dine ønsker og behov.

Bedriftflytting

Profesjonelle tjenester for bedrifter som bytter lokaler, kontor og ved interne flyttinger.

Montering

Proffe, erfarne og effektive montører. Vi setter opp og avvikler årlig flere tusen arbeidsplasser.

Flytting Oslo

Flyttebyrå Oslo

Vika Flyttebyrå og Montering AS tilbyr flyttetjenester i Oslo og Akershus. Vi flytter for private og bedrifter.

Har du flyttet før husker du vel hvor stressede flytting kan være. Vika Flyttebyrå og Montering AS er et profesjonelt flyttebyrå som tilbyr effektive og enkle tjenester med fokus på å gjøre flytteprosessen behagelig og ryddig. Ved privatflytting jobber vi med timepriser når flytting er i Oslo Kommune. Ved bedriftflytting kan vi komme på en befaring og gi dere en fastpris på deres kontorflytting. Sammen med kunde lager vi også en plan for fremdrift og en effektiv prosess. Vi ser hvor vi skal begynne, hvordan det bør gjøres, og hvordan din bedrift kan få bruk for våre ressurser på best mulig måte.

Kontaktinfo Vika Flyttebyrå og Montering

🗺️ Arbos gate 2B, 0368 Oslo
📱 Telefon 968 66 611

Vi flytter, rydder og vasker

Vika Flyttebyrå og Montering AS kan hjelpe deg med alt i forbindelse med flytting i Oslo. Vi er tilpasningsdyktige og kan også tilby flyttehjelp ettermiddag og helger. Når du benytter deg av våre tjenester for flyttehjelp kan du være trygg på at vi kommer til avtalt tid og at flyttejobben skjer raskt og effektivt. Komplett flytting der vi pakker ned, flytter, kjører bort avfall og hjelper deg med flyttevask av din bolig.

Vika Flyttebyrå og Montering utfører flyttetjenester i Oslo Kommune; Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grunerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø og Oslo Sentrum. Vi flytter også til andre byer som Asker, Bærum, Trondheim, Bergen, Kristiansand.