968 66 611 post@vikaflytt.no

Flyttehjelp Oslo

Flyttehjelp Oslo – Vika Flyttebyrå og Montering AS er et flyttebyrå Oslo som tilbyr flyttehjelp for private og bedrifter i Oslo. Vi ønsker å være et personlig, pålitelig og trygt flyttebyrå.

Flyttehjelp Oslo

Privatflytting

Skal du flytte privat? Vi ordner alt og tilrettelegger etter dine ønsker og behov.

Bedriftflytting

Profesjonelle tjenester for bedrifter som bytter lokaler, kontor og ved interne flyttinger.

Montering

Proffe, erfarne og effektive montører. Vi setter opp og avvikler årlig flere tusen arbeidsplasser.

Flyttebyrå Oslo

Flyttehjelp i Oslo

Vika Flyttebyrå og Montering AS tilbyr flyttetjenester til privatmarkedet og  flytting for bedrifter i Oslo. Våre flytteteam er dedikerte og har lang erfaring fra alle type flyttejobber. Flyttebyrået tilbyr også rådgivende tjenester for bedrifter som skal re lokaliseres og bistår ved hjelp til pakking, transport, montasje og spesialtransport. Vi er løsnings orientert og vektlegger kvalitet og arbeidsglede.

Har du flyttet før husker du vel hvor stressede flytting kan være. Vika Flyttebyrå og Montering AS er et profesjonelt flyttebyrå som tilbyr effektive og enkle tjenester med fokus på å gjøre flytteprosessen behagelig og ryddig.

Kontorflytting Oslo

Valg av flyttepartner når bedriften skal bytte lokaler er en viktig avgjørelse for din bedrift. Vika Flyttebyrå og Montering AS er en profesjonell aktør som bistår bedrifter med alt fra planlegging, flytteanalyse, rådgivning til utførelse. Fleksible løsninger til konkurransedyktige priser.

Montasje Oslo

Trenger din bedrift hjelp til montering av flatpakkede eller nye kontormøbler? Vi har lang erfaring innen montasje av møbler for bedrifter og monterer, installererer og setter opp nye arbeidsplasser. Vi kan også bistå med kabling av kontorplasser. Vi er godt kjent med de fleste leverandører og har bl.a erfaring innen montering for Hov Dokka, EFG, Witre, AJ Produkter, Martela m.flere.

Vi tilbyr alt fra montering, kabling av IT-utstyr, rydding, flytteservice og mellomlagring for bedrifter.

Montering Oslo

Kontaktinfo Vika Flyttebyrå og Montering

🗺️ Arbos gate 2B, 0368 Oslo
📱 Telefon 968 66 611

Flyttebyrå priser

Vi er et flyttebyrå Oslo til for alle som ønsker bistand til flytting. Vi hjelper deg med alt fra pakking, transport, bærehjelp, flytting, montering av deres møbler, rydding og bortkjøring av søppel, tømming av dødsbo og flyttevask. 

Vår erfaring er at billige løsninger ofte kan bli dyre til slutt. Våre medarbeidere og samarbeidspartnere har alle lang erfaring fra flyttebransjen og flyttinger i både inn- og utland. Vi stiller høye krav til våre ansatte og arbeidsmetoder, etterstreber alltid å gjøre rett første gang og vi utviser den største respekt for kundens innbo og møbler vi flytter.

Våre priser på flytting er rimelig sammenlignet med flere av våre konkurrenter. Ønsker du å bruke et trygt og godt flyttefirma i Oslo Kommune kan du ringe oss.

Vika Flyttebyrå og Montering AS
Flyttebyrå Oslo | Med profesjonelle flyttetjenester og gode priser på flytting har vi raskt blitt et av Oslos mest populære flyttebyrå. Vi er lokalisert sentralt i Oslo og flytter over hele Østlandet – dog har vi flest oppdrag i Oslo og Akershus.

Våre medarbeidere har lang erfaring fra transport og innen eiendomsrelatert næring. Vi er stolt over å være en ledende aktør i kombinasjon av høy kvalitet og god pris.

Vi vet, og forstår, at flytteprosessen kan oppleves som en belastning og stressende for de fleste. Det er mange oppgaver som skal gjøres og praktiske gjøremål som skal ordnes både før, under og etter at flyttingen er gjennomført. Heldigvis er det mulig å få hjelp. Vika Flyttebyrå og Montering AS tilbyr alt innen flyttetjenester når du flytter privat; nedpakking, flytting, bortkjøring av avfall, flyttevask og mellomlagring. Vi etterstrebet med å levere effektive tjenester slik at dine eindeler kommer trygt fram til din nye bolig eller leilighet

Totalleverandør for proffmarkedet
Vi leverer flyttetjenester for bedrifter og offentlig næringsliv, hovedsakelig i Oslo Kommune. Her kan vi tilby alt fra bistand til interne flyttinger, kontorflytting til nye lokaler, møbelmontasje hvis bedriften skal skaffe nye møbler eller avvikle og ruskenauskoner der vi henter avfall fast etter avtale. Vi mener selv at våre gode verdier, som punktlighet, kvalitet og fleksibilitet, leder oss i riktig retning og vi er glade for at dette gjenspeiles ved at våre kunder stadig gir oss fornyet tillit.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om vi vil gladelig stille opp med flyttehjelp for deg privat eller din bedrift.