968 66 611 post@vikaflytt.no

Ditt flyttefirma i Oslo

Flyttebyrå

Vika Flyttebyrå og Montering er et profesjonelt og fleksibelt flyttebyrå i Oslo. Noen av våre mest populære tjenester er privatflytting, kontorflytting og montering av arbeidsstasjoner for bedrifter.

Privatflytting · Kontorflytting

Rimelig Flyttebyrå

Vi ønsker å minimere deres kostnader ved flytting samtidig som vi opprettholder en høy standard og førsteklasses service. Dette gjør at vi kan tilby profesjonelle flyttetjenester og rimelig flyttehjelp. Vika Flyttebyrå og Montering er et erfarent flyttefirma med pålitelige og omtenksomme medarbeidere.Våre lave priser og gode referanser gjør oss til et populært flyttefirma i Oslo. Vi flytter for alle og hjelper både studenter som ønsker å flytte fra studenthybelen til hele familien som flytter fra en stor villa der alt ønskes pakket ned, emballert og transportert på en trygg og sikker måte.

Flyttehjelp til privatflytting

Privatflytting utføres av kvalifiserte og erfarne mannskap. Vi tilbyr pakkeservice, demontering av møbler og veggfaste gjenstander, bæring og transport, rydding og håndtering av søppel som leveres til miljøstasjon, pianoflytting og flyttevask. En privatflytting varierer stort fra kunde til kunde men til felles for de fleste er at det er en spesiell dag for den som flytter. En god start på ditt nye bosted starter med en fin avslutning og ryddig flytteprosess. Det lover vi å sørge for. Når vi kommer tar vi også med oss lang erfaring i bagasjen.

Kontorflytting Oslo

Vikaflytt.no hjelper din bedrift med kontorflytting, flytting av lager og arkiv og avvikling av enten hele eller deler av bedriften. Vi har erfaring med de fleste kontorflyttinger og kan garantere høy kvalitet og topp service. Forutsetningen til en vellykket og profesjonelt utført kontorflytting der deres ansatte blir minst mulig berørt er et godt samarbeid med deres flytteansvarlig og vår prosjektleder. Vi tilbyr derfor gratis og uforpliktende befaring der vi også kan komme med innspill og rådgivning for fremdrift og tilby ulike løsninger. Vi flytter over hele Oslo og tilbyr flyttetjenester i hele Oslo Kommune:  Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grunerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø og Oslo Sentrum. Vi flytter også til andre byer som Asker, Bærum, Trondheim, Bergen, Kristiansand.

Flyttebyrå

Vika Flyttebyrå og Montering AS

🗺️ Arbos gate 2B, 0368 Oslo
📱 Telefon 968 66 611