968 66 611 post@vikaflytt.no

Flyttebyrå Frogner og Majorstuen

Vika Flyttebyrå og Montering er et flyttebyrå med kontor på Frogner i Oslo. Vi utfører flyttetjenester for private, bedrifter og organisasjoner i hele Oslo og omegn. Trenger du flyttehjelp? Unn deg den beste service og kvalitet til konkurransedyktige priser fra ditt flyttebyrå på Frogner i Oslo.

Vika Flyttebyrå og Montering flytter for private, bedrifter som ønsker kontorflytting, organisasjoner som flytter hovedkontor og studenter som ønsker et rimelig og seriøst tilbud på flyttetjenester. Våre flytteteam har mange års erfaring fra bransjen og vet at dine eiendeler er det kjæreste du har, derfor behandles ditt innbo alltid med omtanke og respekt.

Hos oss kan du få hjelp med blant annet dette:

  • Nedpakking
  • Demontering og montering
  • Emballering og beskyttelse av innbo før transport
  • Bærehjelp
  • Utleie av lastebil med sjåfør
  • Levering av flyttemateriell
  • Pianoflytting
  • Kontorflytting
  • Flyttevask med garanti
  • Pakking og rydding av dødsbo

Flyttebyrå Frogner med gode referanser

Det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen. Dette er også viktig for oss da vi alltid yter det lille ekstra for våre kunder. Dine eiendeler blir tatt vare på med en forsiktig hånd og vi passer på at alt er forsvarlig sikret i flyttebilen for en trygg og behagelig transport til ditt nye hjem. Skal du flytte og kjenner deg allerede stresset? Velger du å flytte med oss blir flyttingen enkel og bekymringsfri.

Flyttebyrå Frogner for private og bedrifter

Flyttebyrå Frogner og Majorstuen

Flyttebyrå Frogner og Majorstuen

Det spiller ingen rolle om du flytter fra et privat hjem eller ønsker hjelp med flytting av bedriften. Med oss i Vika Flyttebyrå og Montering som deres flyttepartner kan du være trygg på at hver eneste oppgave utføres smertefritt, raskt og enkelt. Du sparer tid og slipper å uroe deg mens våre profesjonelle flytegutter tar hand om hele flyttingen. Din kontaktperson hos oss gir deg gjerne råd og veiledning til nedpakking og andre tips du kan ha behov for i forbindelse med flytte planleggingen.

 

Ring oss for et hyggelig pristilbud eller om du ønsker at vi kommer på en befaring hos deg.

Mer om Bydel Frogner:

Bydel Frogner er en administrativ bydel i Oslo, navnet kommer fra strøket Frogner, som igjen kommer fra Frogner hovedgård som i sin tid dekte store deler av området i dagens bydel, samt større skogsområder nordover.

Bydelen har 52 531 innbyggere (1. januar 2012) og et areal på 8,3 km². Ved bydelsreformen 1. januar 2004 ble de tidligere bydelene Uranienborg-Majorstuen og Bygdøy-Frogner (minus øyene i Oslofjorden) slått sammen til nåværende bydel Frogner.

Bydelen regnes som en del av «indre vest», omtrent hele bydelen er en del av byen Oslo (urban). Unntaket er Frognerparken og Bygdøy-halvøya som regnes som naturområde og/eller forstad. I tillegg er området fra Majorstuen til slottet en del av bykjernen / sentrum (må ikke forveksles med den adm. bydelen sentrum), med Bogstadveien og Hegdehaugsveien som hovedårer.

Bydel Frogner har like mange arbeidsplasser som innbyggere. Eldrebefolkningen holder seg omtrent uendret, mens andelen barn og unge øker jevnt.