968 66 611 post@vikaflytt.no

Vika Flyttebyrå og Montering

Bedrift Flytting

Totalleverandør for bedrifter: Vi leverer alt av flyttetjenester, møbelmontasje, pakking og eiendoms service. Flytting av arkivskap, safer, kopimaskiner og andre tunge kontorrekvisita.

Bedrift flytting i Oslo

Vika Flyttebyrå og Montering har lang erfaring med flyttinger for større og tunge bedrifter i Oslo. Vi tar ansvaret med å flytte din bedrift på en trygg, rask og profesjonell måte. Vika Flyttebyrå og Montering tilbyr effektive og lønnsomme flyttetjenester og sørger for at bedriften raskt er oppe å gå på deres nye lokaler.

Intern flytting

Bedrifter er innovative og gjør stadige endringer. Vi har faste avtaler med bedrifter der vi utfører interne flyttinger som bytting av gamle møbler, ryddeaksjoner, møbelmontasje m.m.

Avvikling

Vi bistår bedrifter og bostyrer med å tømme kontor, lokaler og lager under en avvikling. Vi utfører oppdrag alle ukedager, helg og både dag- og kveldstid.

Montering

Montering av flatpakkede møbler og nye kontormøbler? Våre mannskap har erfaring med møbelmontasje for de fleste produsenter og sørger for at alt er klart til ansatte kommer på jobb.

Totalleverandør ved bedriftflytting

Vi har mange års erfaring innen transport og servicenæringen og tilbyr profesjonelle tjenester for alle bedrifter som re lokaliseres i Oslo og omegn. Dette gir oss en erfaring som er uvurderlig for deg som bedriftsleder.

Vika Flyttebyrå og Montering AS er totalleverandør av flyttetjenester for bedrifter i Oslo. Vi påtar oss alt fra små flytteoppdrag der vi flytter mindre kontor, interne omrokeringer i bedriften til større prosjekter. Når du velger oss kan du være trygg på at jobben med din bedrift flytting er i trygge hender og blir utført raskt og profesjonelt.

Vi påtar oss oppdrag for private bedrifter, offentlig næring og Oslo Kommune.

Bedrift flytting Oslo

Vika Flyttebyrå og Montering AS

🗺️ Arbos gate 2B, 0368 Oslo
📱 Telefon 968 66 611

Kontaktskjema for bedrift flytting

Ønsker tilbud på

Kvalitet

Vika Flyttebyrå og Montering AS er opptatt av å yte høy kvalitet på våre tjenester. Det gjelder både i form av god og profesjonell kundebehandling såvel som selve utførelsen av de fysiske oppgavene.

En partner du kan stole på

Solid erfaring og ansatte som legger  stolthet til arbeidet de utfører. Vi er en trygg og pålitelig leverandør du kan stole på. Din bedrift og deres interesser blir ivaretatt under hele prosessen.

w

Konkurransedyktige

Vi tilbyr profesjonelle og konkurransedyktige betingelser ved bedriftflytting i Oslo & Akershus. Gjennom smarte tilleggstjenester forenkler vi flytteprosessen og du forholder deg kun til oss som leverandør.